Over Bergman

Bergman Beauty Care biedt effectieve huidverzorging die voor 100% afkomstig is van Nederlandse bodem. De vertaling van de medische expertise van de specialisten van Bergman Clinics naar resultaatgerichte cosmeceuticals is de belangrijkste kernwaarde van Bergman Beauty Care.
Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een compleet assortiment voor het samenstellen van een doeltreffend dagelijks verzorgingsprogramma. Het assortiment bestaat uit vier productlijnen: Clinics@home, Cleansing Care, Skin Care en Body Care. 
 

Het doel van Bergman Beauty Care is het bereiken van een optimale huidconditie met een stralende en jeugdige uitstraling. Bergman Beauty Care is het enige merk dat kwalitatief hoogstaand Beta Glucan in haar producten gebruikt, aangevuld met hoogwaardige actieve ingrediënten. De Bergman Beauty Care-formules zorgen voor de ideale vocht-, voeding- en energiebalans in de huid. Verzorging met Bergman Beauty Care betekent betaalbare luxe met een zichtbaar resultaat.


Achtergrond

De ontwikkeling van Bergman Clinics naar effectieve verzorgingsproducten van Nederlandse bodem.

↓ Lees meer..

Bergman Clinics werd eind jaren ’80 opgericht door Dr. Robert Bergman. Als pionier stelde hij zich tot doel esthetische chirurgie zo toegankelijk mogelijk te maken. Vanaf die tijd groeide Bergman Clinics in Nederland uit tot de meest bekende kliniek voor cosmetische chirurgie.

Om de perfecte service te kunnen verlenen werd in samenwerking met de medische specialisten van Bergman Clinics een aantal specifieke producten ontwikkeld onder de naam Bergman Beauty Care. Deze producten, gebaseerd op hoogwaardige formules met snel resultaat, vormen de perfecte aanvulling op de behandelingen van Bergman Clinics. Deze producten zijn dan ook nog steeds terug te vinden in het huidige assortiment van Bergman Beauty Care onder de naam ‘Clinics@Home’. 

↑ inklappen

Van pre- en post treatment naar huidverzorging thuis

Van pre- en post behandeling naar optimale verzorging thuis.

↓ Lees meer..

De ‘Clinics@Home’-producten dragen bij tot snel en zichtbaar herstel na cosmetische chirurgie. Vanuit vraag werd in nauwe samenwerking met de specialisten van Bergman Clinics tevens producten ontwikkeld voor dagelijkse verzorging.

Inmiddels is Bergman Beauty Care uitgegroeid tot een merk dat hoogwaardige ‘cosmeceuticals’ biedt die passen in een moderne levensstijl. Dit Nederlandse merk combineert een doeltreffend verzorgingsprogramma met ingetogen luxe.

↑ inklappen

Bergman en Beta Glucan

Hét key-ingrediënt. 

↓ Lees meer..

Beta Glucan is hét key-ingrediënt van de Bergman-producten en staat bekend om de herstellende eigenschappen. Alleen de meest effectieve moleculen worden gebruikt.

 De resultaten van Beta Glucan:
- Ondersteunt het natuurlijk herstelproces van de huid
- Helpt het huidverouderingsproces te vertragen
- Helpt het vochtgehalte te behouden

De Bergman-formules zijn een combinatie van Beta Glucan met aanvullende hoogwaardige, actieve ingrediënten. De zijdezachte texturen bieden celvernieuwende voordelen om huidveroudering te vertragen, de huid te beschermen tegen interne en externe factoren en te zorgen voor een optimale huidconditie.

Resultaat van Bergman Beauty Care: Van een gemiddelde huidconditie naar een onberispelijk stralende huid met een jeugdige uitstraling.

↑ inklappen

Verzorging volgens  de Bergman filosofie

Dé perfecte verzorging volgens de 'Bergman Basics'.

↓ Lees meer..

Voor de perfecte verzorging van uw huid adviseert Bergman altijd volgens de 'Bergman Basics': Een dag- en/of nachtverzorging in combinatie met een oogverzorging en een serum vormen dé perfecte verzorging van uw  huid.

 Bergman Basics:
- Dag- en/of nachtverzorging
- Oogverzorging
- Serum

↑ inklappen 

 

Bergman Internationaal

Bergman wereldwijd.

↓ Lees meer..

Ook buiten Nederland zet Bergman zijn producten op de kaart. De producten worden verkocht in diverse Europese landen en ver daarbuiten. Vandaag de dag zijn de producten over de gehele wereld verkrijgbaar.

 Kijk in onze store locator naar de beschikbaarheid van Bergman producten bij u in de buurt

↑ inklappen

Bergman MediSpa en Bergman in de Beautysalon

Een Bergman behandeling en medische beauty procedures.

↓ Lees meer..

De Bergman MediSpa combineert het beste uit twee werelden, een Spa-ervaring en medische beauty procedures. De MediSpa’s bieden een compleet scala aan mogelijkheden met Bergman Beauty Care gezichts- en lichaamsbehandelingen, injectables, microdermabrasie, cellulitebehandelingen, peelings en vele andere gespecialiseerde behandelingen.

De Bergman MediSpa’s zijn de ultieme balans tussen medische know-how en schoonheids verzorging, in een omgeving die een persoonlijke keuze aan de klant biedt.

Bergman in de Beautysalon
Een aantal door ons geselecteerde Beautysalons werken met de producten van Bergman Beauty Care. Bergman Beauty Care heeft diverse Bergman Beauty Care Traetments ontwikkeld die u kunt ondergaan in één van onze MediSpa’s of bij een Beautysalon bij u in de buurt.

 Kijk in onze store locator voor locaties van de MediSpa’s en Beautysalons 

↑ inklappen

BLADER DOOR WEBSITE

BLADER DOOR CATEGORIE√čN

STAY IN TOUCH